Uniline

Uniline

Uniline d.o.o. jedna je od vodećih turističkih odnosno destinacijskih management kompanija u Hrvatskoj sa sjedištem u Puli i poslovnicama u Rovinju, Rapcu, Zagrebu, Zadru, Splitu, Dubrovniku te u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Narodnoj Republici Kini (Shanghai) i Južnoj Koreji (Seoul) te predstavništvima u Japanu i Thailandu.

Kompanija je osnovana 1996. godine, a danas zapošljava više od 200 mladih i obrazovanih turističkih stručnjaka.
Između ostalog, od veljače 2010. godine Uniline je nositelj franšize Europcara, jedne od vodećih svjetskih rent a car kompanija, s poslovnicama na svim hrvatskim zračnim lukama te voznim parkom od preko 1500 vozila različitih kategorija, što kompaniju svrstava među vodeće rent a car kompanije u Hrvatskoj.

Uniline u svakom segmentu svojeg poslovanja teži k dostizanju maksimalne kvalitete i zadovoljstva klijenta te nastoji ići ukorak sa svjetskim turističkim trendovima, a rezultat toga jest kontinuirani porast zadovoljnih individualnih, grupnih i korporativnih gostiju.

Široki spektar usluga koje nudi naša kompanija, uz stručnost i iskustvo naših djelatnika omogućuje nam da tržištu ponudimo sveobuhvatnu uslugu.

Uniline je dobitnik niza nagrada, između ostalog 2016. je proglašen najuspješnijom turističkom kompanijom u sektoru putničkih agencija i touroperatora, a 2017. godine tvrtka je primila nagradu za najbolju hrvatsku DMK turističku agenciju.

Na tragu dosadašnjeg kontinuiranog ulaganja u znanje, rast i razvoj, Uniline je sa svojim partnerima osmislio projekt „Hrvatska – zemlja sporta“.

Više na: www.uniline.hr